Вицепрезидентката на САЩ   беше помолена да назове три добродетели,

...
Вицепрезидентката на САЩ   беше помолена да назове три добродетели,
Коментари Харесай

Според Камала Харис Доналд Тръмп няма нито една добродетел

Вицепрезидентката на Съединени американски щати   беше помолена да назове три добродетели, които съперникът ѝ на изборите идващия месец Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския има, само че не съумя да уточни даже една, съобщи Асошиейтед прес, представено от Българска телеграфна агенция.

В Лас Вегас в четвъртък 48-годишната Тереса Джеджро, родена в Мексико, помоли Харис да ѝ посочи " три добродетели, които Тръмп има. “

Харис се засмя и ѝ благодари за въпроса, преди да каже: " Знам, че голямото болшинство от нас има доста повече общи неща, в сравнение с това, което ни разделя. “ 

След това тя даде да се разбере, че това не е по този начин за нея и някогашния президент, като сподели, че методът на Тръмп към политиката, " ми предизвиква болежка “, като в същото време открои метода му " ние против тях “.

" Не мисля, че това е здравословно за нашата нация, и не се удивлявам на това “, сподели Харис. " И съм много сериозна, защото става дума за човек, който желае да бъде президент на Съединените щати “.

В един миг позволи: „ Мисля, че Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския обича фамилията си и мисля, че това е доста значимо “, единствено с цел да продължи: " Но аз в действителност не го познавам. Срещнах се с него единствено един път... тъй че в действителност нямам какво повече да ви предложа “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР